Följ med till Europas främsta mässa inom energiteknik

För fjärde året i rad erbjuder Energimyndigheten svenska små och medelstora företag möjligheten att delta som medutställare i den svenska energipaviljongen på E-World.

Mässan går av stapeln den 11–13 februari 2025 i Essen där den europeiska energiindustrin strålar samman. Fokus för den svenska energipaviljongen är att positionera och marknadsföra innovativa svenska energitekniklösningar. Tyskland är ett klassiskt ”mässland” och E-world är en mycket bra inkörsport till den tyska marknaden.

Vårt erbjudande är skräddarsytt för att passa den tyska marknaden. Utöver den fysiska monterplatsen hjälper vi till att förbereda ert företag inför deltagandet samt stöttar med att boka affärsmöten med relevanta aktörer inför och under mässan.

– Vi har verkligen uppskattat vårt tidigare deltagande på E-world, eftersom det har varit en fantastisk möjlighet att träffa både befintliga och nya partners på den tyska marknaden. Det har bidragit väsentligt till vårt arbete eftersom vi har fortsatt att stödja tyska energileverantörer med insikter om energi, oavsett om de har tillgång till smarta mätare eller inte, säger Josefin Björnvik, marknadschef på Eliq.

Tillsammans med Tysk-Svenska handelskammaren och Business Sweden står vi värd för den svenska energipaviljongen och visar upp ett starkt svenskt erbjudande för den internationella marknaden.

– I det tyska näringslivet spelar mässor en avgörande roll, inte bara för att skapa värdefulla affärskontakter, utan också för att driva igenom konkreta affärsuppgörelser. E-world Energy & Water erbjuder en plattform för företag som vill etablera sig på den tyska marknaden. Mässan ger en unik möjlighet till exponering och nätverkande, samtidigt som den samlar branschledare och beslutsfattare i hjärtat av Tysklands industrisektor, säger Christiane Binsteiner Foberg, senior projektledare Tysk-Svenska Handelskammaren.

Anmälan och mer information

Vill ditt företag bli en del av den svenska energipaviljongen på den europeiska energisektorns stora internationella träffpunkt? Kostnad för deltagande i energipaviljongen är 25 000 kronor exklusive moms per företag.

Sista ansökningsdatum är 22 november. För att maximera er synlighet så ser vi gärna att ni ställer ut med er produkt. Då gäller sista ansökningsdatum 20 oktober, för att vi ska kunna integrera er produkt i monterdesignen på bästa sätt.

Nyheter